Bema

Verpakkingsspecialist voor de voedingsmiddelenindustrie

In 1990 is Bema begonnen als zuiver handelsbedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. In de loop der jaren is Bema steeds meer confectie en productiestappen zelf gaan doen. Dit was noodzakelijk omdat onze leveranciers niet aan de eisen van onze klanten konden voldoen. Inmiddels is Bema uitgegroeid tot een confectie- en productiebedrijf als toeleverancier voor de voedingsmiddelenindustrie.Ook nu blijven wij steeds op zoek naar verbeteringen om productieprocessen te optimaliseren en onze klanten een totaalprogramma aan te bieden.

Doordat wij zelf in Nederland produceren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel reageren. Wij beschikken over 8 + 8 Full colour UV drukmachines waarmee wij hoge kwaliteit bedrukkingen bij minimale levertijden kunnen realiseren. Tevens doen wij de grafische vormgeving van de bedrukkingen in eigen huis. Ook hebben wij een aantal opstroopmachines, waarmee wij de kunstdarmen tot iedere gewenste lengte kunnen opstropen. Daarnaast hebben wij ook eigen confectiemachines om de kunstdarmen af te binden.Naast specialistische producten voor de vleesverwerkende industrie zijn wij ook actief in de visverwerkende en de kaasverwerkende industrie. Zo heeft Bema in 2011 een eigen afdeling geopend om zelf vacuüm- en krimpzakken in iedere gewenste afmeting te kunnen produceren.

Bema is een internationale partner, welke actief is in heel Europa. Een groot gedeelte van onze producten wordt met eigen transport beleverd.Al onze producten voldoen aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen. Veel van onze productieprocessen zijn geautomatiseerd waardoor wij een constante hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen.

Bema is ook BRC Packaging en ISO 9001 : 2008 gecertificeerd.

 

 

 

Bekijk de video  

over ons bedrijf

 

Inschrijven

voor onze nieuwsbrief

Uw naam
Emailadres

 

Onze kwalitatief hoogwaardige vacuümzakken zijn nu ook online te koop via www.verpakkingsreus.nl 

 

Op zoek naar een specialist op het gebied van kunststof en detecteerbare schoonmaakproducten? Kijk dan eens op www.fbkspecialist.nl