Snel naarContactLocatie

 

 

 

Wie zijn wij

Service en kwaliteit

Nieuws

Contact

Privacy Verklaring BEMA BV

Algemene voorwaarden

Bema BV

Piet Stuurmanweg 2

2742 JX Waddinxveen

Telefoon: +31 (0)182 - 54 90 87

E-mail: info@bemabv.com

 

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Service en kwaliteit

Wij leveren u graag hoge kwaliteit producten en service, dat vragen wij ook van ons personeel. Daarom zoeken wij constant naar verbeteringen en optimalisaties om aan uw wensen te kunnen blijven voldoen en de kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen blijven leveren die u van ons gewend bent.

 

Eigen transport

Transportbox

Bema beschikt over een eigen transportdienst voor de Benelux, Duitsland en Frankrijk, waardoor wij flexibel en snel kunnen leveren.

 

Kunststof transportboxen voor kunstdarmen

Indien gewenst kunnen wij onze kunstdarmen leveren in kunststof transportboxen. Het gebruik van deze boxen heeft een aantal voordelen:

  • De boxen hebben de afmetingen van een europallet (120x80cm).
  • De boxen zijn eenvoudig stapelbaar.
  • De boxen worden afgesloten met een deksel.
  • De boxen worden bij retour grondig gereinigd zodat de producten hygiënisch beschermd blijven.
  • Geen afval meer in de vorm van plastic en karton.
  • U kunt de boxen rechtstreeks de productieafdeling inrijden, tot naast de vulmachine.

 

E2 kratten

E2 kratten

Het is ook mogelijk om kunstdarmen en vacuüm- en krimpzakken te verpakken in rode E2 kratten. Voordeel hiervan is:

  • De producten kunnen direct in uw productieruimte worden gebracht.
  • Er is geen kartonafval meer.

 

 

 

 

 

Kwaliteit

Wij streven naar een constante hoge kwaliteit van onze producten, bedrijf en werkwijze. Onze BRC Packaging (AA-status), ISO 9001: 2015 en Halal-certificeringen garanderen dat u de kwaliteit geleverd krijgt die u van ons mag verwachten. De certificaten bevestigen dat onze producten voldoen aan de eisen van voedselveiligheid en worden geproduceerd volgens de waarden die wij in onze organisatie hanteren. Tevens garandeert het voor zowel consumenten als producenten dat de producten kwalitatief en betrouwbaar zijn geïnspecteerd.

 

In de Benelux zijn wij de enige onafhankelijke leverancier van kunstdarmen die zelf in het bezit is van deze kwaliteitscertificaten en geen gebruik maakt van de certificaten van een toeleverancier.

 

BRC-Packaging

De British Retail Consortium (BRC) is een inspectieprotocol gebruikt door Britse retailers en omvat eisen waaraan leveranciers moeten voldoen. De BRC vereist dat een kwaliteitssysteem aanwezig is, dat HACCP toegepast wordt en dat omgeving, product, proces en personeel in dit systeem opgenomen zijn (Goede Hygiëne Praktijk vereisten).

 

Jaarlijks krijgen wij een controle en wordt er gekeken of wij nog steeds aan alle vereisten op dit gebied voldoen. Bij de re-audit in 2017 heeft Bema de hoogst haalbare AA-status voor het BRC- Packaging certificaat behaald!

 

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Zo moet bijvoorbeeld het kwaliteitsbeleid op papier staan en is de interne communicatie naar het personeel zeer belangrijk. De organisatie moet voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product of de dienst van de organisatie. Daarnaast moet de organisatie de bedrijfsprocessen beheersen en dit kunnen aantonen.

 

Nadat een externe audit heeft plaatsgevonden, kan de organisatie een certificaat ontvangen waaruit blijkt dat zij voldoet aan de eisen van de norm. Dit is een teken voor de organisatie en haar klanten dat de organisatie op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.

 

De audit voor de ISO vindt jaarlijks plaats.

 

Halal

Het Halal-certificaat garandeert de halalwaardigheid van een product volgens de islamitische wetgeving.

Voor kwaliteits- en productspecificatie (aan)vragen kunt u contact opnemen met onze kwaliteitsfunctionaris: Goverdien Steller (g.steller@bemabv.com)