Drukwerk

Bij Bema BV bent u verzekerd van hoogwaardig drukwerk voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om plastic- of collageendarmen, wij hebben de perfecte oplossingen voor al uw afdrukbehoeften. Met onze geavanceerde 8+8 fullcolour UV-drukmachines realiseren we bedrukkingen van uitstekende kwaliteit, en dat met minimale levertijden. Van kunstdarmen tot andere materialen, wij kunnen bedrukkingen verzorgen vanaf 1.000 meter per ontwerp.

Dankzij de nieuwste technologieën creëren we levendige kleuren, scherpe details en opvallende ontwerpen die uw verpakkingsmaterialen transformeren.

machine
drukwerk
drukwerk

Collageen darmen

Voor collageen darmen adviseren wij doorgaans om met één kleur te drukken, zodat de print stevig hecht en niet gemakkelijk verwijderd kan worden. Het drukken op collageen darmen vergt iets meer tijd, omdat we geen gebruik maken van inktdroging. Onze speciaal ontworpen inkt op alcoholbasis zorgt echter voor duurzame prints die bestand zijn tegen vervaging en krassen.

Bij Bema BV streven we naar volledige klanttevredenheid en leveren we hoogwaardig drukwerk dat voldoet aan al uw specifieke eisen.  Ons ervaren team staat voor u klaar om uw ideeën te verwezenlijken en u te voorzien van professioneel advies.

Meer informatie opvragen
drukkerij

LED-systeem

Ontdek hoe Bema als eerste bedrijf in Europa kunstdarmen bedrukt met een revolutionair LED-systeem. Met 40% energiebesparing, dubbele productiesnelheid en verbluffende inktheling leveren wij de hoogste kwaliteit bedrukkingen.

Lees meer over onze samenwerking met Resino Inks

Hoogwaardig drukwerk

Of u nu een specifiek ontwerp in gedachten heeft of hulp nodig heeft bij het creëren van een uniek en opvallend design, wij begeleiden u graag gedurende het hele proces.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van ons uitgebreide drukwerkportfolio. Bij Bema BV tillen we uw verpakkingsmaterialen naar een hoger niveau met hoogwaardige bedrukkingen en toegewijde service.

Neem contact op
personeel